GTranslate

 

Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.
TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017
PDF Nyomtatás E-mail

Befejeződött a „Szociális ellátás fejlesztése a Sárospataki kistérségben” című projekt szakmai megvalósítása

 

 

75 919 045 Ft támogatási összeg, 21 hátrányos helyzetű személy képzése és foglalkoztatása 21 hónapon keresztül. Röviden ez a mérlege a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás által megvalósított TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 számú projektnek.

A 2 éves program eredményei azonban ennél sokrétűbbek. A 2011. március 1-én indult projekt megvalósulását hosszas előkészítő munka és a 16 tagtelepülés önkormányzatának, valamint szociális és munkaügyi szervezeteinek együttműködése eredményezte – számolt be a projektzáró rendezvényt követően Hogya Róbert projektmenedzser.

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Negyedik alkalommal rendezett projektértékelőt a Kistérségi Társulás

Megtartotta negyedik, egyben utolsó projektértékelő rendezvényét a TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 számú, Szociális ellátás fejlesztése a Sárospataki kistérségben” című projektet megvalósító Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás. A rendezvényről és a projekt előrehaladásáról Hogya Róbert projektmenedzser számolt be.

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Egy éve zajlik a foglalkoztatási programelem a Társulás TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 jelű projektjében

2011. június 1-én indult 21 fő foglalkoztatása a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulásnál a „Szociális ellátás fejlesztése a Sárospataki kistérségben” című projekt keretében. Ez adta az egyik apropóját, hogy a projektmenedzsment értékelő rendezvényt tartson, melyre 2012. május 31-én került sor Sárospatakon, a Huszár Panzió és étteremben.

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

 

Részletes meghívó és program itt letölthető!

 
PDF Nyomtatás E-mail

Projektértékelő rendezvényt tartott a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás

Az elöregedés a zempléni falvak közös problémája, s nincs ez másként a Sárospataki Kistérségben sem. A gyerekek elmennek tanulni, de aztán már nem jönnek vissza. Máshol - többnyire nagyvárosokban - alapítnak családot, s az itt maradt idős szüleik magukra maradnak. Nincs más, aki segítene rajtuk, csak az önkormányzat. Ehhez nyújt segítséget a Kistérségi Társulás, s ezt a célt szolgálta a Huszár Panzióban december közepén tartott rendezvény is, amiről Hogya Róberttől kaptunk tájékoztatást…

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Részletes meghívó és program itt letölthető!

 
PDF Nyomtatás E-mail

Szakmai vezetőt keresünk!

.......ÁLLÁSAJÁNLAT!.......

A Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás pályázatot hirdet

projekt szakmai vezető munkakör betöltésére.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. október 20. (csütörtök) 16 óra

A részletes pályázati felhívás itt érhető el.

A PÁLYÁZAT LEZÁRULT!

 
PDF Nyomtatás E-mail

Túl a projekt képzési elemének nagy részén!

A projekt képzési és foglalkoztatási eleme egyaránt sikeresen halad. A képzések közül befejeződött a mentorok felkészítő tréningje, valamint a foglalkoztatottak kisgépkezelő tanfolyama és betanító képzése. Jelenleg a foglalkoztatottak munkakezdéshez szükséges kompetenciafejlesztő tréningje zajlik, mely várhatóan 2011. augusztus 15-én fejeződik be. Ezt követően a szociális kisegítőknek valóban csak a saját településükön végzett munkára, az ellátottak minél jobb minőségű kiszolgálására kell koncentrálniuk.

 

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Szociális kisegítőket foglalkoztat a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás

 

TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 számmal nyertes pályázatot valósít meg a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás. A „képzés-foglalkoztatás hátrányos helyzetűeknek” című TÁMOP felhívásra pályázott a Társulás még 2010. év elején. A hosszas bírálati és szerződéskötési folyamatot követően, 2011. március 1 és 2013. február 28 között, 75 919 045 Ft összköltséggel megvalósulhat a „Szociális ellátás fejlesztése a Sárospataki kistérségben” című projekt.

A Sárospataki kistérségben hatalmas igény mutatkozik az idős, beteg emberek segítését célzó szolgáltatásokra. A fiatalok többsége a jobb megélhetés reményében elhagyta térségünket, nagyvárosokba, vagy külföldre költöztek. Idős hozzátartozóik azonban itt maradtak és közülük egyre többen szorulnak segítségre. Itt nemcsak egészségügyi ellátásukról van szó, hanem minden olyan feladat ellátásáról, melyet fizikailag vagy mentálisan már nem tudnak önállóan ellátni. Sokszor jól jönne nekik a segítség a ház körüli munkák elvégzésében, lakókörnyezetük tisztán tartásában, vagy egyszerűen csak problémáik megosztásában, kibeszélésében.

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

 

 
PDF Nyomtatás E-mail

 

 
PDF Nyomtatás E-mail

 


  • посуда оптом
  • ландшафтный дизайн Днепропетровск
  • жалюзи Днепропетровск
  • откосы Днепропетровск
  • ремонт квартир Днепропетровск
  • мебель для аптек
  • квартира днепропетровск посуточно
  • ораторское искусство днепропетровск
  • тренинги днепропетровск
  • бизнес портал